Wie ben ik?

TG-20151029-203347-00044.jpg
Een trotse vader met zijn dochter op een première van James Bond.

Ik ben een sociaal betrokken en gepassioneerd mens (ondernemer).

Gek op mensen, ideeën, innovaties, verbinden, delen en lachen.

 
Kernwoorden: verbinden, plezier, samenwerken, betrokken, denken in mogelijkheden, storyteller, pragmatisch, toekomst gericht, groei, helpen, uitdagingen aangaan en levensgenieter.

Ik probeer toegevoegde waarde te zijn! Voor mijn familie, vrienden, kennissen en mijn omgeving. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit. Vaak wordt gezegd dat het delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Volgens mij klopt dat. Want alles wat je geeft, krijg je terug. Of het nu waardering, vriendschap een positief woord of voor jezelf een goed gevoel. het maakt niet uit. Sowieso als het zou uitmaken, is het niet oprecht en wordt je er ook niet gelukkig van. Zolang je geen tegenwaarde vraagt, kan je ook niet teleurgesteld worden. Dat maakt het leven wel een stuk gemakkelijker en plezieriger.

Ik ben ambitieus, wil altijd weer iets nieuws en meer bereiken, ongeduldig. Daarnaast ben ik  met weinig tevreden en heb ik enorm veel plezier in alles wat ik doen en kan ik enorm geniet van het succes van anderen.

Ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier lezen. Als er opmerkingen en verbeterpunten zijn, lees ik graag terug. Wat ik vooral wil bereiken, is een positief beeld te vormen. Tegenslagen heeft iedereen. Maar elke tegenslag biedt weer een kans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s